Saturday, September 18, 2010

Raya yang berbeza tahun ni

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 2:12 PM
Salam.

Amacam raya tahun ni? Meriah tak? Bagi ida, ade kurang sikit la. Sebab kali ni, buat pertama kali nya dalam sejarah hidup ida n family, kitorang tak beraye kat umah tok. Sobs~ Sebab nye tok ida dah kurang sihat, tak gagah macam dulu. So, rumah die tu, tinggal je la, tak berpenghuni. Tok pulak duduk gilir2 kat umah anak cucu die. Takpela, walaupon tak meriah macam dulu2..tapi raya tetap sempoi. Ni ida nak upload sikit pix untuk raya pertama.

first time snap pix 1 family gune timer kat henpon. huhu. cam jakun kan bunyi? =p

ni pon testing gune timer gak. haha
yang paling sulung vs yang paling bongsu. =p

ida ngan rafiq..saya kakak yang ketot kan :((((
ngan pae..ni on way pegi beraya kg belah abah

kan dah cakap... nak share sikit je pix.. haha.. yang lain-lain boleh usha kat FB ida.. actually tahun ni punye pix memang tak banyak pon.. sobss.. gambar ngan sepupu pon tak de.. hurm.. kubur pon tak pegi ziarah :(((( hari raya pertama pegi beraya kat temerloh umah adik beradik abah sume...kul 3 dah gerak balik rumah semula... petang tu sume terbongkang tido sebab kenyang ngn penat... patot nye malam ade knduri tahlil kat umah belah abah, tapi ktorang tak gi la.. huhu...nanti ida upload pix raya kedua lak ok.. :)



1 KATA KAU:

Anip™ said... [Reply]

sakan raye walaupon x raye kt uma tok ko dh..hehe

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea