Monday, September 13, 2010

Nak bersara dari jadi blogger?

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:10 AM

Salam.

Lame tak update blog ni. Ingat nak cerita pasal hari raya, tapi tunggu dulu la. Kena amik mood dulu. Huhu. Sekarang ni mood nak blogging makin kurang la. Ada je benda nak cerita, pastu tangguh dulu, alih-alih tak jadi update. Hmm... Dah la sehari dua ni ida tak sihat. Demam batok selsema. Sampai sakit-sakit badan ngan kaki dibuat nya. Sabar je la. Banyak sangat makan lemang kot. Bace paper and tengok berita semalam, katenya datuk sosilawati yang hilang sejak 30 ogos tu, mayat die dah dijumpai. Die mati dibunuh lepas tu pulak mayat nye dibakar. isk isk tragis sungguh. Al-fatihah buat keluarga arwah.


1 KATA KAU:

Anip™ said... [Reply]

alfatihah..hmmm..kesian arwah kan..hmm..x sihat ye raye..mkn byk ler tu..

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea