Sunday, September 19, 2010

Tudung zaman sekarang ala Kristian??

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 1:47 PM
Salam.

Biasa lah bila online, mula-mula sekali mesti nak jenguk mukabuku facebook kan? Tadi ida ade jumpa bende ni. So nak share lah ngan kawan-kawan muslim kita.

ha... ni fesyen bertdung zaman skrg yg korg (org2 tertentu) bangga2kan...!!!
Hadis nabi :"barangsiapa yang meniru sesuatu kaum, maka ia termasuk dari kalangan mereka".. – riwayat Abu Daud.


RAMAI MASIH BELUM MENGETAHUINYA, JADI SAMPAIKANLAH KPD MEREKA...

agenda kafir Laknatullah untuk menyesatkan wanita Islam.. Adakah ini suatu kebetulan..? sememangnya agenda Kristian itu amat dahsyat utk menjahanamkan umat Islam..Mungkin ramai yang tidak mengetahuinya...sebar2kan lah.. selamatkan wanita Islam..Allah..Allah..Lindungi kami..
wahai wanita, janganlah kamu
memakai tudung yang dibutang/di pin di belakang sehingga menampakkn
bentuk leher di hadapan..gayanya tak ubah seperti birawati kristian
Laknatullah...
Jauhilah dari memakai sebegini...agenda kafir laknatullah itu sangat halus sehingga kita tidak sedar, ketahuilah wahai manusia sekalian...

Ida copy paste sebijik dari facebook.. selebihnya tindakan kita sendiri la ye kawan-kawan.. yang mana yang baik, kita ikot lah.. yang tak baik atau was-was kita jauhkan lah.. wassalam~

8 KATA KAU:

naz said... [Reply]

ohh bahaya. orang patut lebih pekaa

I n n z said... [Reply]

perasan gak bile ibu bgtaw ;p

izansalleh® said... [Reply]

ish! baru izan taw....

Benrauf 2.0 said... [Reply]

no comment. kalau tak menutup dada tu memang terang-terang bukan cara islam kan? selamat hari raya maaf zahir batin.

Anip™ said... [Reply]

ye kew..ish2..hmm..tp aku xsuke tudung cmtu..xsmart ar..hmmm

Arabella said... [Reply]

huhhh . takot ny .
tutup aurat penting

Mawar_berduri said... [Reply]

thanks for sharing dear...
Selamat hari raya aidilfitri ......

CDB Online said... [Reply]

Jemput datang ke rumah ku, jangan lupa klik BUKA DISINI n Jadilah ikut member

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea