Wednesday, September 29, 2010

Fenomena seni Teacher Shida menggegar dunia youtube

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 10:26 PM
Salam.

Biase lah time bosan, dah penat lepak kat mukabuku..lepak pulak kat tiubkamu. Huhu. Korang ade tengok tak, video miming yang tersebar sekarang ni? Gune name 'teacher Shida'. Tak tahu la cikgu betol ke tak. Die memang sempoi, rock, cool and kadang-kadang ida nampak macam terlebih sudah pulak. Mentang-mentang miming lagu stacy. Hehe. Kesian lak die, macam-macam feedback yang orang kasi. Apa-apa pon die memang dah femes sekarang. Kalau jadi artis mesti meletopss. :D

Kat bawah ni ida share sikit video yang ida jumpa kat youtube. Rase nye ade banyak lagi. Nanti lah nak cari lagi. Hehe. Jum layan pade yang belum tengok. Zasss!!~










Info yang ida jumpe dari SINI, Teacher Shida ni name betol die Roshida Binti Abd Aziz. Dia ni cikgu Bahasa Inggeris yang mengajar di SK Pulau Padang yang terletak di Bota,Perak.

Kalau nak join fanpage die kat facebook pon ade. Klik SINI.

Ok tu aje.. jumpa lagi..

0 KATA KAU:

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea