Thursday, September 30, 2010

Menyalak kat facebook?

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:12 PM
Salam.

Kat facebook tu, tempat status tu, sebenarnye untuk taip what's on your mind.. Apa yang ade dalam fikiran kamu.. Tapi rata-rata pengguna facebook diorang bukan tulis ape yang diorang tengah pikir, tapi kadang tu tulis tentang isu semase atau ape-ape isu untuk bincang dan mintak pendapat dari kawan-kawan. Benda tu bagus la. Lagipon kat facebook ni cepat dan pantas. Dalam beberapa saat je dah boleh dapat feedback dari orang yang tengah online. Akan tetapi bukan semua orang senang dengan status yang kita tulis tu. Kadang tu, kalau muke kite kerap sangat update status, sampai orang naik rimas dan muak. Asyik asyik muke kau je! Betol tak? Pernah tak kene sound camtu? Hehe. Lantak la kan, akaun facebook kita, bukan akaun facebook die. Kalau tak suke, boleh terus klik delete atau block atau report. =p

Ida kalau demam ke, sakit ke, selalu gak canang kat facebook tu. Saja suka-suka. Tapi ade gak orang jeles yang sound, "ko ni sakit pon nak bagitau kat sume orang" LOL. semalam, ida risau sangat pasal bintik-bintik kat badan ida ni. Ida post la status kat facebook. Ada dapat 1 komen dari sorang ni yang buat ida tersentap sikit. Nak tau tak die cakap ape? Huhu.. jeng jeng jeng..

Klik atau bukak mate besar-besar untuk bace. Haha. Ala, orang tu cakap..
"Mintak pertolongan kat FB susah jugak.. Mintak pertolongan pada pencipta kita k.. moga cepat sembuh"
Alahai awak oi, bila mase saya mintak pertolongan kat fb? Kelakar and lucu la awak ni.. Kuikuiii... penyakit tu Allah yang kasi, sah-sah la kalau nak mintak sembuh pon, kite berdoa mintak ngan Dia kan? Itu sume orang pon tau..

p/s : Macam ni pon salah ek. Diam lagi bagus.


2 KATA KAU:

Arabella said... [Reply]

uhhh suka suki hati lah kan
fb kite kottt :)

LuVidA^^ said... [Reply]

@Arabella, kan dik? geram ni! =p

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea