Thursday, September 2, 2010

CONTEST KAD RAYA DAN KENANGAN SILAM

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 4:32 PM


Salam.

Tadi ida terjah blog 'Bila Tinta Berbicara' . Owner blog tu ade buat contest sempena hari raya tak lama lagi ni. Contest yang ade kene mengena dengan kad raya dan kenangan silam. Hehe. Ida pon rase nak join jugak. Sebab macam menarik je. :)
Kalau nak join sama, klik kat SINI atau kat banner atas tu ye? Tapi kene cepat tau. Sebab tarikh tutup die 4 hb ni.

Ida nak share sikit kenangan silam ida time raye dulu-dulu. Kalau ade yang tak tau, ida ni memang fanatik datuk siti nurhaliza. Maklum lah, die pon orang pahang sama macam ida. Cuma tak pernah gi beraye umah die je kat Kuala Lipis sane. Huhu. Nak dijadikan cerita, kalau zaman sekolah dulu, ida selalu beli majalah mangga. Ala, majalah mangga yang selalu ade gambar artis posing maut kat tepi kolam renang tu la.. Hahaha. Buat-buat tak tau lak =p Kalau time nak raya je, kat dalam majalah hiburan mesti ade bagi alamat artis supaya peminat boleh hantar kad raya peda artis kesukaan diorang. Ida pon pernah la hantar kat datuk siti dan yang best nye dapat pulak balasan dari pihak datuk siti. :) Memang la bukan datuk siti tulis atau taip sendiri, tak kira berbaloi la jugak dapat kad raya gambor datuk siti. kan kan? Hihik..

Ni kad raya yang mula-mula ida dapat dari datuk siti. Mase ni tahun 2002. Ida form 4. Hehe. Ida menetap kat dungun terengganu lagi mase ni.


Yang ni pulak kad raya tahun kedua yang ida dapat dari datuk siti. Mase ni pulak ida spm tahun 2003. Cantik kan??? :)

Ni pulak yang last sekali. Pada tahun 2005. Yang ni memang paling bertuah, sebab nye ida tak de pulak hantar kad raya kat datuk siti mase tahun ni, tibe-tibe kad raya ni sampai kat umah ida. Pelik tapi benar. Dan yang ni paling cun la dari banyak-banyak tu. Seronok sangat. Sekarang ni ida dah tak hantar lagi dah kad raya kat datuk siti. Sebab dah abis zaman dah. Sekarang dah matang sikit. Agagaggaga~~~

Tu la serbe sedikit kenangan silam ida bersame kisah kad raya. Sekian. Wassalam. :)



6 KATA KAU:

Asyraf Hamasaki said... [Reply]

Salam Cik Ida

Terima kasih kerana sudi menyertai ;-)
Penyertaan di terima
Kod peserta adalah 029
sila hantarkan alamat rumah * utk penghantaran kad raya *
di Email adress
asyrafhamasaki@gmail.com

LuVidA^^ said... [Reply]

@Asyraf Hamasaki, salam. Tq Tq.. nanti ida emel kan address ek.. suke nye!! :D

Anip™ said... [Reply]

huhu...xsmpt nk join..

Bro Framestone said... [Reply]

bro kad khwin byk la terima huhuhu

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

LuVidA^^ said... [Reply]

@Anip™, tu la lambat sangat! =p

LuVidA^^ said... [Reply]

@Bro Framestone, kad kawen wt mnde.. hehhe..

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea