Sunday, September 5, 2010

Hate those POYO things!

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 9:13 PM
Salam.

Kita hidup ni susah nak puas kan hati semua pihak kan? Kadang-kadang kite cam tak tau ape salah kita, tiba-tiba ade orang anti kat kita.. benci , meluat , menyampah kat kita.. Pernah tak dengar ayat, "kalau kita benci kat orang, orang tu pon agaknya benci kat kita" . Kalau tak suka tak payah la nak add ida kat facebook, pastu cam poyo-poyo lak ingat ida nak ngorat bf die. Hello!!~ Ida pon dah ade bf kot... buat ape nak hegeh-hegeh kat bf orang? KALAU AWAK YANG TAK PANDAI JAGA BF SENDIRI, TAKKAN LA BF AWAK NAK MAIN BELAKANG. iskkk gerammmm tauuuu!

Sorry la ek, entry kali ni ida nak luahkan perasaan ida cukup-cukup. Huhu. Hari tu kan, ade sorang ni bagi pendapat tentang blog ida. Die kate,
kalau boleh, cuba ida kurang kan sikit cerita sal life ida kat blog ni. Sal life ke, sal love ke.. mintak kurangkan cerita hal peribadi.
Ouh suke ida tekan kan kat sini, blog ni sah-sah my personal blog. Kalau tak cite sal diri ida, nak cite sal sape lagi? Hehe. Kalau korang nak cari bahan yang berunsur ilmiah kat blog ni, korang memang dah salah tempat. Sila la blah laju-laju ek. Ida rase, ida belum sampai seru nak cerite bab politik ke,



bab isu semase ke,



bab harga barang naik ke,



Ni just blog suke-suke hati je. Kepada mamat itu, sorry ye awak, cadangan awak tu, saye tak boleh nak ikot. Heeeeee~~ :D



6 KATA KAU:

Anip™ said... [Reply]

huh..rilex2..hahahabln pose nie...

wanie said... [Reply]

eeee..x suke jgk org tegor psl blog peribadi kite..nk sgt isu semasa suh lah die bace surat khbar je..

LuVidA^^ said... [Reply]

@Anip™, ilex la ni.. huhu =p

LuVidA^^ said... [Reply]

@wanie, nak tego boleh.. tapi tak semesti nye kite folow bnde yg die tego tu.. hahahhahha! =p

nahdatulizah said... [Reply]

U go girl! Pedulik kan mereka yang buat statement jeles tuh.. Nak menyibuk komplen blog orang nape ek? Sendiri buat blog la...sebuk jek!

LuVidA^^ said... [Reply]

@nahdatulizah, tu la pasal nye.. yg tukang kate tu die pon xde blog.. huhu

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea