Wednesday, September 29, 2010

Double Meaning ker??

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:17 AM

Salam.

Dah bosan tak de ape nak buat, tadi ida ade la klik kat entri lame. Saje bace balik ape yang pernah ida tulis kat sini dulu-dulu. Kelakar pon ade. Hehe. Tapi rindu pulak kat zaman study. Sekarang ni dok menganggur cari kerja. Ada tak bos-bos hensem kat luar sane yang bace ni? Pliss amik I kerja ngan u olllsss~~ Sedih tak de duit ni. Nasib boleh mintak kat abah. =p

24 jam asyik lepak kat mukabuku je. Kalau la company facebook tu bayor gaji, mesti dah kaye raye ida ni. kehkehkeh~ Entry sebelum ni pasal batang sayur tu agak mendapat sambutan ek. Perlu ke kite buat entry atau tajuk entry yang agak-agak double meaning untuk tarik trafik?? Oh no.. kadang-kadang je test market dengan cara tu. Huhu.



1 KATA KAU:

aibaks said... [Reply]

idea sepocen.. ida post je n3 yang ida rase best cam ida shout dlm mukebuku tuh.. haha

p/s: tp best la kan.. leh mintak duit dari abah.. ehehe

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea