Thursday, August 12, 2010

A.K.U.D.I.A & P.O.L.C.A .D.O.T .S.H.A.W.L.S

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 2:09 AM


Salam.

Ramai sekarang ni gadis-gadis yang suke pakai shawl. Ida pon same. Teringin pulak nak join contest .A.K.U.D.I.A & P.O.L.C.A .D.O.T .S.H.A.W.L.S
dari blog cik pupel. :)
Pada yang berminat sila terjah ke blog cik pupel kat SINI. Atau klik je pada banner contest kat atas ni.

Gambar yang ida nak pertaruhkan kali ni ialah :


Tada!~ macam kenal kan? haha.. Pandai pon korang ni.. Gambar header ida sendiri la.. Kenape ida suke pakai shawl ni?

1) Sebab shawl ni ida menang giveaway.. dari blog littleshawl.. Kalau tak caya, boleh refer kat entry ni --> SINI. Dah name menang hadiah, mesti la suke pakai. :)

2) Sebab shawl ni cantek. Dan Berwarna Warni. Sebelum ni shawl ida yang polka dot dot dot sume nye tak meriah. 2 kaler je. Itam + Putih. Lagi satu tu Coklat + Putih. So ni je yang paling meriah. :) Lagipon senang nak matching dengan mane-mane t-shirt. Sebab die colorful.

3) Sebab shawl ni kaler hijau. I love green much much much!~ :)))) Dulu pon blog ida kaler hijau. Hehe..

4) Lastly, kenape ida suke pakai shawl ni.. Sebab die senang nak bentuk.. Walaupon die nipis dan licin.

Tu lah antara sebab nape ida suke pakai shawl ni. Ouh ya, kene tag minimum 3 orang untuk join contest ni. So, ida nak tag :


Jum la same-same kasi meriah ini contest. Haha. Yang ida tak tag tu, boleh jugak join.. Eleh ade berani tak? =p

13 KATA KAU:

PuPeL said... [Reply]

shawls ida memang chantek tau :)n penyertaan ida diterima..tq yang sebab ikot join.nanti pupel masukkan ida dalam senarai peserta key :)

http://pupel.blogspot.com/p/peserta-contest.html

wish luck 4 you :)

LuVidA^^ said... [Reply]

@PuPeL, yey tq cik pupel :D

kiwi said... [Reply]

sy tringin gk nk pkai shawl tp x reti..hehe

LuVidA^^ said... [Reply]

@kiwi, ala.. lilit-lilit kan aje.. eheee

Azwan@Mr Money said... [Reply]

dtg jengah jap, good luck yea.

visit me here:-

http://azwansalleh.blogspot.com/2010/08/perarakan-panji-panji-fka.html

d_tieah said... [Reply]

Tudung skrg express..
Haha..
Mcm cte kt astro tu..

LuVidA^^ said... [Reply]

@Azwan@Mr Money, thx :) ok de mse nnti jengah

LuVidA^^ said... [Reply]

@d_tieah, hehe.. yg penting tudung tu wajib.. ;)

Nia said... [Reply]

Good luck dear!!
Mcm model shawl la..hehe

Dee said... [Reply]

good luck ida!!

khaizarien said... [Reply]

good luck :)

LuVidA^^ said... [Reply]

@Dee, thx kak dee :D

LuVidA^^ said... [Reply]

@khaizarien, mekasih :)

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea