Wednesday, August 11, 2010

Gurau Makan Dalam

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 1:16 AM

Salam.

Tak faham. Kenapa ade orang, bile die cakap or taip something, die tak nak pikir dulu. Die tak tau ke, benda yang die cakap tu boleh buat hati orang lain terase? Adakah die happy buat cmtu?

Tak Leh Gurau.. Dok Surau


Ida benci ayat tu. Orang bile dah salah cakap, die mula la nak kate.. "eh, aku gurau je tadi" .. Senang nye kan? Gurau pon ade la batas jugak. Jangan main sedap sembur je. Bila orang dah terase, bila orang dah marah, die boleh just cakap.. GURAU. huh~~ Pape je lah. Daripada suke, boleh jadi tak suke dan menyampah. Sampai buat mood ida down. Huh hate you !!




Sebut pasal surau, hari ni dah masuk 1 Ramadhan. Selamat Berpuase untuk semua umat Islam tak kira di mane korang berada. Semoga dengan kehadiran Ramadhan ni, dapat la bagi hati ida ni sejuk sikit. Ida suke ayat ni :

I will forgive, but I will not forget. :)




6 KATA KAU:

intanurulfateha said... [Reply]

hoi, ni knp emo neh
period ke?
























psst
i period
sok leh mkn ! ;p

LuVidA^^ said... [Reply]

@intanurulfateha, kehkeh.. awal2 da ponteng pose.. x adventure la yunk =p

AriLL said... [Reply]

Same la kita ...esok ley makan .
:D hahaaha

Anip™ said... [Reply]

huhu..selamat berpuase..
hehe...kurngkn bergurau cmtu..
diorng nix thu kot..
elex ar..hehe

LuVidA^^ said... [Reply]

@AriLL, oittt pok kang!

LuVidA^^ said... [Reply]

@Anip™, gurauan berkasih gitu... wuuuu...selamat bpose anip :))

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea