Wednesday, August 4, 2010

KERM'S CRAFT Giveaway

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:22 PM


salam.

apa khabar orang-orang kampung sekalian.. mari rapat sini.. ida ade join giveaway lagi dan lagi.. :))) giveaway ni dari blog CIKKERM.

Syarat-syarat penyertaan (copy paste dari blog cikkerm hehe) :

1.bagi yg ada blog hendaklah follow blog "KERM'S CRAFT" ni yer...yg xde xper...
2.bagi yg ada blog..hendaklah membuat entry tentang giveaway ini n meninggalkan comment serta letak link entry yer..leh cik kerm follow kamu juga =) (jgn lupe copy gambar kt atas ni jugak yer)
3. bagi yg xde blog boleh drop komen kt bwh ni jugak n tinggalkan email anda sekali..
4.tarikh berlangsungnya giveaway ni adalah dari tarikh "27 JULY - 15 AUGUST"...selepas tu cik kerm akan announce pemenang...

hadiah ??? sangat menarik dan comel ok....bukak mate besar-besar ye.... :D
tadaaa!!!!


ni antara hadiah nye...COMEL kan???? nak lebih detail..sila terjah sendiri ke BLOG CIKKERM
atau klik je kat banner atas sekali tuh...


0 KATA KAU:

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea