Friday, August 6, 2010

Cabutan Bertuah 5 Hari

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 1:48 PM
salam.

mase blogwalking tadi, terjumpa lak lagi 1 lucky draw.. ingat kan ida dah nak bersara dari join giveaway ni.. hehe.. tapi macam tak boleh je.. nak jugak join.. tak kire! =p



sape yang berminat sila klik kat banner atas ni.. atau klik je kat link --> Littlecolorshop untuk tengok hadiah dan details.. kalau ida letak semua kat sini, tak surprise la kan.. *boleh la up traffic blog littleshop.. ha jangan lupe kasi ida komisyen 20% tau* =p

Cepat tau...sebab lucky draw ni valid selama 5 hari je bermula 6 ogos.. oh ye, syarat penyertaan suruh tag lagi 3 orang blogger.. ida nak tag :


Ha... lagi 1... ade slogan yang nak kena complete kan.. kalau tak buat pon tak pe.. so.. ida suke-suke je la ni ek..

slogan nye berbunyi, saya suka kambeng sebab : dengan adanya kambing, maka saya dapat makan lamb chop yang lazat itu..


Sekian. Good Luck.

14 KATA KAU:

Mawar_berduri said... [Reply]

Hai Ida,
slogan yang bagus...hihii...
akak pun suke lamb chop ....


tapi musykil gak ape kaitan kambing ngan lucky draw? huhuhu :P

cekkeya said... [Reply]

yan kan, sepanjang nih tak pernah bertuah nak dapat hadiah cabutan btuah. ekekekke

neway, gud lux!!!

LuVidA^^ said... [Reply]

@Mawar_berduri, kemusykilan yang bagus.. haha.. ape kate tnye tuan punye lucky draw tu =p

LuVidA^^ said... [Reply]

@cekkeya, same la.. tapi never give up tau =p

Jiya said... [Reply]

macehh sudi menyertai lucky draw LCS...

jiya pon suka lamb chop tp kambeng ai mahal tauu! takleh wat lambchop. hikhikhik :P

good luck

mummysyafie said... [Reply]

takpe..takpe..join je. mana taw ada rezeki esok

LuVidA^^ said... [Reply]

@Jiya, same2 kaceh.. ehehe.. thx ya! :)

LuVidA^^ said... [Reply]

@mummysyafie, ya betol.. amin :)

Belajar Ilmu Komputer said... [Reply]

thnks mas infonya..bermanfaat nich buat saya..sukses selalu yah mas.. blognya keren nich..kalau berkenan mau gx kita tukeran link?thnks di tunggu jawabannya di blogku..

LuVidA^^ said... [Reply]

@Belajar Ilmu Komputer, emang nya lo dari indonesia? gue ni paling suka nonton itu sinetron.. hehehehhe =p

intanurulfateha said... [Reply]

u neh rajin betul masuk contest
neway gudlak yah! ;

LuVidA^^ said... [Reply]

@intanurulfateha, i masuk yg sng2 je... thx!

Tomato Gurl's Life said... [Reply]

nice slogan la dear...lamb chop best...hehe..

LuVidA^^ said... [Reply]

@Tomato Gurl's Life, mekasih. mmg cedap. ehehe

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea