Wednesday, August 4, 2010

Cute Teddy Bears Giveaway!!!

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 1:39 PM

salam.

siapa suka teddy bear??? angkat tangan???!! wah ramai nya... aik... yang laki-laki pon ade yang suke teddy bear ke?? ahakksss! bukan ape...tadi ida blogwalking, jumpa lagi giveaway yang menarik.... hadiah nye taddy bear.... ala...tak salah kalau kita sama-sama nak promote blog blogger yang baru kan.... kita ni pon bukan nya otai sangat....huhu....

ouh ya... kene tag 5 orang bloggers lain.... jeng jeng jeng... mari lihat sape yang bertuah ida nak tag ni :

1 ) posh76
2) miss izah
3) budak_nakal
4) nia
5) coyotito

ouh ya...yang ida tak tag tu jangan la sedih... korang pon boleh join la.... yang top 5 tu sume blogger yang tinggal link kat shoutmix...tu yang tagged :) izan, kak izah, kak dee, jum join :D


keterangan lanjut : sila terjah ke blog cute mum INI. sekian.. :)


10 KATA KAU:

Cute MuM said... [Reply]

Tq join GA anjuran Cute Mum..

Gud Luck..

Cute Mum pon dah folow balik..

Coyotito Aimd said... [Reply]

thanks tag aku ! ;) hope aku menang , bukan kau . hehe * dengki *

LuVidA^^ said... [Reply]

@Cute MuM same2 cute mum.... thx jugak sebab folo :)

.s.o.f.i.a. said... [Reply]

good luck dear!!!!

LuVidA^^ said... [Reply]

@Coyotito Aimd oitt busuk hati ek.. hahhaa.. menang nnti share tedy bear! =p

LuVidA^^ said... [Reply]

@.s.o.f.i.a.
thx yaa.... :D

Coyotito Aimd said... [Reply]

@LuVidA^^ de sket la busuk . hehe . nak kongsi ea . . tu pon kalau salah sorang dr kt menang . hehe .

LuVidA^^ said... [Reply]

@Coyotito Aimd nk share cmne ek? u amik badan...i amik kepale... huhuuu

NahDaTuLIzaH said... [Reply]

wah..kene join ni...nanti ade mase akak join k..
thanks sebab ingat akak... :)

LuVidA^^ said... [Reply]

@NahDaTuLIzaHhehe mesti la ingt, mne pnh lupe :)

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea