Wednesday, August 4, 2010

MummySyafie GiveAway

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 1:10 PM
salam.

Blog Kisah Kau Dan Aku milik MummySyafie telah mengadakan 1 kontes/giveaway sempena besday anak die yang ke 4....*heppy besday ya..adik wawan..winks winkss*

segala syarat penyertaan dan details boleh pergi ke blog INI.

Ada 2 gambar yang ida pertaruhkan.... sebab boleh anta 2 pencalonan... 1 untuk kategori dewasa...1 lagi untuk kategori kanak-kanak... maklum lah ni sempena birthday, jadi gambar tu wajib bersame dengan kek ya :D

Gambar 1 : Kategori Kanak-kanak

Pix ni mase sambut besday last year.... ni adik bongsu ida... walaupon muke die macam terkejut di situ, tapi maseh nampak cute & mantain original huhu =p makan kek ngan air sirap...lazat tu... rase lapar la plak :)))))


Gambar 2 : Kategori Dewasa


Pix ni plak waktu kitorang 1 family pergi kuantan..sebab ade family day opis abah... mase dinner malam terakir tu, staff-staff opis abah buat surprise besday party untuk die.... mase ni genap 50 tahun umor abah.... :))))

**********************

Actually, ida tak de gambar yang meriah pon nak join kontes ni... tapi saje je nak sibuk jugak... hehhee... menang kalah belakang cite la kan.... at least dapat gak promote blog MummySyafie....dan dapat gak update entry untuk ari ni.... =p

good luck.... sape yang berminat....jum joinnnnn :)))))


2 KATA KAU:

diraja22 said... [Reply]

muka ida terkezut, mcm adik gak ke..

LuVidA^^ said... [Reply]

@diraja22 hehehee..agaknye la kot =p

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea