Tuesday, August 10, 2010

I Love Pink

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 2:20 AM
Salam.

Pink atau merah jambu sering dikaitkan dengan perempuan. Perempuan akan kelihatan lebih 'perempuan' dengan memakai pakaian bewarna pink. Setuju tak? Ade jugak perempuan yang TAK suke pink. Pernah tak dengar ayat... "Aku taknak nampak macam perempuan SANGAT " haha.. Ida pon sebenarnya tak la terlampau obses dengan pink. Tapi bila di tilik-tilik, sebenarnye ida pon banyak baju and tudung kale pink. Oleh itu ida dengan sukacita nye nak join 1 lagi contest ni. Ada kene mengena dengan PINK. Untuk segala keterangan, sila klik pada banner kat bawah ni.. ok? :)


Jadi gambar yang ida nak pertaruhkan untuk contest kali ni, adalah gambar kat bawah ini.. Jangan tengok lame-lame tau, nanti sakit mate. Haha. Very the pink gitu~~



Alamak.. Comel nye.. Anak sape la ni? Anak Wan Azma ok.. hehe.. Serba sedikit tentang gambar ni. Gambar yang atas dan tengah tu, yang baju ala-ala yuna la konon tu .. ida amik mase kuar date. Ida ngan BF makan kat kenny rogers. Sebenarnye mase tu ida tengah on diet, ida tak makan pon, just tengok kekasih hati je makan sedap sedap sedap. Huhu.. Gambar yang bawah tu pulak mase tengah tunggu bus rapidKL nak pegi uitm shah alam sebab ade interview keje. Dekat bus stop pon sempat bergambar? MESTILAH!

Ok la. Good Luck untuk sumer peserta. Ramai gak yang join. Tak tahu la gambar ni bawak tuah ke tak ye.. Sekian.

p/s : Kalau kuar jalan-jalan pakai baju pink, selalu kene kacau ngan budak laki.. adoilah!


10 KATA KAU:

LiL HuBBy said... [Reply]

nice!! good luck!!

Pinky Pixie said... [Reply]

rajinnya mengedit. so sweet..
thanx 4 join ya. n wish gud luck to u~

pinkroses said... [Reply]

wah u sgt pink la dear....gud luck yer..(~_^)

mama zharfan said... [Reply]

good luck :) me pinky lover too :)

feel free to visit my lil blog CLICK HERE!

Anip™ said... [Reply]

ha'a la ..sakit mate..
sakit pink..ahakz

LuVidA^^ said... [Reply]

@LiL HuBBy, tengs ya :) wish me lux

LuVidA^^ said... [Reply]

@Pinky Pixie, hehe saje edit sikit2.. mekasih... hope dpt adiah =p

LuVidA^^ said... [Reply]

@pinkroses, huhuu.. pink pather pon kalah ni =p

LuVidA^^ said... [Reply]

@mama zharfan, hehehe.. ramai ye suke pink :)

LuVidA^^ said... [Reply]

@Anip™, kuikuiii...kn da ckp jgn tgk lme2 =p

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea