Monday, October 12, 2009

mix and match !~

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:16 PM
salam semua.
peluk cium korang hahhaha~
rindu ouh nak mrepek kat sini.....tapi sebab ida bz sgt....so tak de mase nak update (bz wt pe ntah?)
sebenarnye tak de idea nak merapu....

****
ida : cyg bagi la 1 keyword...tak tau nak update ape ni?
ezad : laa....cyg pon tak de idea....blog sndri pon tak update...
ida : em...yela....mepek je la ek...
ezad : yela...pepon...asal ade..
****

hehehehehe~
asal ade....so...ni kire update tangkap muat la ni...
(sebab cian kat blog....takot die berabuk..lalallala)

bz :
* fyp
* report fyp
* kuiz ent
* pojek ent
bla bla bla......................................

lebey kurang la tu....maklum la da nak abes sem....so...keje banyak la....
itu ini sume nak beres kan...huhukk..
.
ohooo.....sabtu and ahad ni....
kursus kawen ;)
can't wait...tapi dalam ati maseh cuak...hehee~



eh..eh....ade pix lak menyelit....
ni actually, pix nak balik kampung aritu....
a day before raye ;)
sebelah ida yang nampak sekerat je tu = adi...
belakang dari kiri ajis, fadil, angah...
adik ida yang gal....tak suke mencapub dalam pix....so....juz nampak baju kale kuning sebelah ida =p
( mencapub = mencari + publisiti. )
betol kan korang?
.
.

ni ida baru donlod lagu....
stuck - stacy orrico.

lagu lame....tapi baru teringat.....
ade sesape tengah stuck ngan sumone tak?
ade ade!
saye la tu......
i'm stuck on u...baby~
lalallalla.....
da la ida.....tak de idea tu....blah je la....semak tol....
jumpe agi ek korang.....
nak gi bace notes....nanti ade orang marah...
" study tau....jangan main je " <-- ayat sape ni? hehee....


2 KATA KAU:

cik intan (◡‿◡✿) said... [Reply]

.study tau....jangan main je! ;p

LuVidA^^ said... [Reply]

intan,

hehehekkk....
study?
ok...
=p

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea