Thursday, October 22, 2009

bukan gamba bersama haiwan ok...

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 2:41 PM
salam semua.
tadi blogger mawar berduri tinggal kan msg kat shoutbox..
cakap ida da kene tag.
ouh..ok..tag lagi... ;)
ida pon bergegas la ke blog beliau..nak tengok ape bentuk tag yang telah dikenakan.
"TAG CANDID MOMENT"

ouh no! ida mane ade pix candid....sume pix pose syok sendiri banyak la...
hikhik~~
tapi tak pe...try la jugak selak sume folder pix dalam lappy ni...
dapat la 3 ketol pix...
jum la tengok..

arahan:
1) upload gamba candid anda..
2) ape yang dilakukan waktu itu
3) perasaan bile tengok pix itu
4) sape yang snap pix itu

pix pertame.
mase ni rasenye baru lepas snap gamba clas...posing ramai2 kat atas tangge...
so sume tengah turun tangge...
perasaan mase tengok gamba ni --> teruja jup..orang lain tak pandang depan..ida lak yang hegeh2 =p
sape yang snap? tak tahu....tapi maybe one of my classmate...hikk~


pix kedua.
ni mase kat taman pertanian bukit cahaya sri alam...
sek 8. *yang ade umah 4 musim tu lorr*
nak boleh ke snap gamba ni...makan mase about 20 minit kot...huahua...
takot ouh nak bagi bnde tu makan...*nanti die geget jari i*
perasaan lepas tengok pix ni --> wahh tak sangke berjaye gak bagi makan... =p
sape yang snap? huu...my ex... ;)
*mase ni tengah bahagia..sobbs*


pix ketige.
ni mase kat zoo negara.
binatang itu kalau tak silap name die unta =p
ida dok sebuk tengok belakang...tapi yang tukang amik gambo ni tak saba2 nak snap..haishh
sape tukang snap? my ex again...uwaa~~
*diam la ida*
huhuu....
perasaan lepas tengok pix ni -->ida same gemux ngan unta itu +_+


ok...sekian la adenye...
actually dulu da penah buat tag candid oleh kak izah....
lepas ni tak bole buat tag candid lagi da la....
abes da stok gamba candid... ;)

20 KATA KAU:

sI tEDI said... [Reply]

aku lak x de lah gambo kandid banyak sgt.. ekekeke

LuVidA^^ said... [Reply]

si tedi,

ape kata kamu buat tag ni?
huhuu~~

Noorlaila Mohamed Nor said... [Reply]

wooo~
dulu pi dating kat taman pertanian
hehe

LuVidA^^ said... [Reply]

noorlaila,

hikhik...

sume taman da pegi kot..

=p

Samaira said... [Reply]

ida pic candid sgt cantik hehe

LuVidA^^ said... [Reply]

samaira,

lol..

perli ke..

mentang2 x nmpk muke,,,ekekeke~~

NahDaTuLIzaH said... [Reply]

comel la gambau-gambau tuh...

unta tu pon cumel...ngee~

°šYąňáĐyą° said... [Reply]

comey jep lah akak dlm gamba tuh hee :D

LuVidA^^ said... [Reply]

kak izah,

mekaseh...hihik...

unta pon cumel ek? adehhh =p

LuVidA^^ said... [Reply]

syanadya,

hee...
tenkiu2..

xtau lak cumel..
besenye akak da pasan awal2 da =p

Cik aiNa said... [Reply]

kalau aina..aina x suke gamba candid..sbb nampak cam klakar. mesti aina delete..hehe.

tapi aina tgk org lain candid..oke je.

Precious said... [Reply]

Nak tengok muka laaar ...

Mawar_berduri said... [Reply]

Tima kasih Ida sudi buat TAG ni ...cumil..siap begambo ngan Unta tu ..hihihi

LuVidA^^ said... [Reply]

aina,

ida xde la pix candid2 ni...
tu yg payah tu..hikhik..

mmg la muke nmpak klaka...sabar je la... =p

LuVidA^^ said... [Reply]

precious,

ngeee....kak....
ni je yg ade...

=p

LuVidA^^ said... [Reply]

mawar berduri,

terime kasih kembali..
ngee...

unta tu yg nak bergambar dengan ida ok...

=p

dotblogspotdotkom said... [Reply]

gambo candid?... tak de org yg perasan kat pakcik.. so tak de gambo candid

LuVidA^^ said... [Reply]

pkcik dot dot,

kite pon x byk gamba candid....
=p

kEy said... [Reply]

kak ida!
key bru pas dating kat bukit cahaya tuh!
ekeke~ =P

LuVidA^^ said... [Reply]

key,

huhukk...yeke..

skrang musim pe la ek?

deting ngn sape...

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea