Monday, February 2, 2009

ASRUL BIN ISMAIL

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 1:45 PM
hai...!
skang turn aku lak nk tulis sumting sal mamat ni..
memandagkan die da wt tribute utk aku kt blog die..

die yg aku mksdkn adelah Asrul Ismail.
merangkap member baek aku time skul dlu...
huhu..
we all 1 clas since dajah 3 kt Sek Keb Pusat Dungun, Tganu.
then smbung smpai fom 4 je kt Sek Men Keb Seri Dungun.
aku sadis sgt x sempt abiskn fom 5 kt Dungun...sbb ikot abah n fmly pindah Pahang.
huhukkk....

mamat ni mmg baek..byk mulot..kire teman aku wktu nk bergosip2 la..
huhu...
smpai skg pon even ktorg da terpisah, tp stil kontek kot HP, FS, kt blog ke...atau kt ym..
hek...aku hope hubgan kte x terputos la yek!

mse skul dlu, persamaan yg paling ketare, ktorg ni minat ct!
mamat ni abes sume album ct die beli...aku x la smpai nk beli..
ade 1 je aku beli album mne ntah, tup2 ilang cmtu je!
album safa ker???
lupe r!

yg bes ttg mamat ni, die yg kompem x kn lupe aku pnye besday!
hehehe...aku pon x lupe la besday ko..
14/3 huhu.
byk gak la adiah yg die bg..thx sgt2!
lg 1, taim aku turun ke Dungun, die ni jgk la yg ske bnje aku KFC..hehhe!
bes gile r!




ni plak adiah2 yg ko kasi....mekasehh



time skulah dlu salu naek beskal balik same2...
ko ingt x zmn beskal aku salu wt hal?
rantai asek nk cabot je..
sape yg teman aku tolak beskal?
ko jugak kn....heheheh!

rasenye sal fmly aku, adik2 aku, ko yg byk tau....
aku ni xtau sgt sal fmly ko..
even umah ko pon aku xtau kt ne?
aku respek la ko punye daya ingtan bab name atok aku tu!
hehehehk!

k la...aku pon xtau nk tulis pnjg lebor ape lg ni...
ni pix yg aku sempat snap mse balik uma aritu...






antare surat-surat yg ko bagi..huhu


p/s : agak2 ko ingt ke sume2 ni lagi?hhehhe...aku rse ade lg yg aku tertinggal..xsempt nk amek pix sume...weh bile mase aku yg nk kt hanif??huhu..lg 1 aku lupe gmba tomok yg mne 1 yg ko conteng??aku ingt yg bob conteng je!hehehhe~~

1 KATA KAU:

Aserul said... [Reply]

TERHARU RASER NYER.. ADIAH TUH INGAT2 LUPER.. YG AKU INGAT PENDANT TUH JER HASHAHAHA..TP KO SIMPAN LG HADIAH X SEBERAPA DR AKU TUH OK LA TUH

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea