Thursday, February 19, 2009

aku setia.....kepada cinta nya!!~~

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 3:03 PM

skarg ni aku dok layan spa q kot website tv3 je...
crite die da makin panas skg ni.

syok plak tgk.

tapi yg aku x brape berkenan, prangai org2 melayu kite ni.

tgk dr komen yg penonton bg, mak oi...bukan main laser lagi.
aku x phm, korg dok folow cte tu, tapi sibuk nk ngutok, ngata, ngumpat. mcm2...
antare komen yg aku bace smlm.


  • "si julia tu (faradhiya) muke mcm pondan."
  • "betol ke si julia tu ade kurap kat leher die?"
  • "budak kecik yang ada taik lalat tu x de fungsi pon dlm crite ni. muke macam taik"
  • "x suke ngan datin sofiera n norell. da tua tp seksi. kaki mcm kaki gajah"

tu la serbe sedikit. komen2 tu ditulis oleh org yang berlainan.
berlambak lagi. malas aku nk taip kat cni.

mmg la ruang "comment" tu utk mengomen, tapi agak2 la sket bhase tu.

kalu yg komen jalan crite, x logik dan sebagainye, utk memantapkan crite tu bole la nk trime.
tapi kalau nk ngutok org, x baik.
cube la bayg tuan punye badan bace.
sedare mare die bace. ish ish ish....kesiannn.

2 KATA KAU:

Aserul said... [Reply]

ALA DEPA KOMEN CAMUH COZ DIA SUKA N NAK DEPA TUH BLAKON LAGI BEST ... BIASALA ORG MELAYU SUKA TP XNK NGAKU NASIB AKU X MELAYU SGT.. SO KALU AKU CKP XSUKA TOMOK SAH2 MMG AKU XSUKA... EHH MMG LA MUKA FARDIYA CAM POMPUAN SEPARUH MASAK

ida kamal said... [Reply]

hahaaa!!! sengal la koo niii...

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea