Wednesday, March 11, 2009

mau carik sepatu baru.....

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:57 AM

hi all.. em..
sbnrnye aku da ngntok ni..
huhu..
2-3 menjak ni asek ngntuk je...
tido awl..

asgmen pon tak usik..

arini pe crite ye?

oho..

tadi dlm clas mase nk balik, tibe2 kasut aku putos.
uwaa sadis betol!!

terpakse la jalan menyeret die..
punye la payah nk smpai ke kolej.
da la before tu, ade sesi amek gamba lak.
(by da way x sempat nk tnjuk pix sebab aku da campak die dlm tong sampah.
gamba di atas hanye hiasan)

huhu...
ni kire soh aku shoping lagi la ni...
duit duit...kopak kopak...ish ishh


petang nye tapau kat DC kdai abg blakang mcm biase..
tpau nasi gorg sotong..

em...da bosan la rasenya asek makan ns gorg je...

huhukk tringin mc D la...
ade sape2 nk blanje tak???
emmm...


tgk la esok maybe pas clas kul 4, aku g cari kasut baru ke??

lagi satu trouble a.k.a malang arini..
adalah------->keje PHi!

aku bajet da bole siap binding arini..
tup2 nk g print kt cc..ade lak problem.

isk
ade virus ape kt cc tu...
abes aku terdelete file asgmen phi yg aku nk print tu.

da jadi tak siap keje....
nak kene g save blik la.
so...
ustaz ckp lagi 2 mnggu baru oral test...
aii..

alamatnye tangguh lagi la nk print.

huhuuu...

ok la...see u all~~

2 KATA KAU:

lelynx said... [Reply]

lumrah alam la tu,kasut tu penat naik turun bukit uitm jerk. nk kuar?nk ikot nk ikot...

ida kamal said... [Reply]

huhu....kasut tu da lame.
nk ikot?
kamis pagi kot...jum jumm

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea