Friday, September 11, 2009

dunia blog yang indah

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 9:14 AM
salam sume..
samat pagi.
arini ida bangun awal...pukul 8..
tito tadi dekat nak pukul 6..
ni kepale maseh pening2...sebab tak cukup tito..maybe jup lagi smbung tito kot..
em...
pagi ni blogwalking kat blog orang...
sempat la tinggal jejak kt beberape ketol blog.
ida ni kan....jenis yang suke folow blog orang...kalau ida tengok followers die maseh ditahap yang sikit. (macam kurang dari 100 orang ke).
memang..ade orang pertikai kan tentang isu folow memolow ni...
bagi ida, bukan ida harap kan balasan, bile da folow blog die...die msti nak kene folow kite gak..
tak payah ok.
juz folow...kalau nak.tiade paksaan. :)
tak pikir pon nak kumpol folowers ramai2...
IDA BUAT BLOG NI HANYE UNTUK SUKE2....
tadi pegi kat 1 blog tu...terase la jugak...
em...ida sedar..blog ida ni tak bagus...banyak merapu je..
kadang2 syok sendiri.
tapi motif buat blog..hanye suke2...hilangkan bosan...tambah kawan2...tu je...
bukan nak jadi somebody...bukan nak jadi femes...atau nak kumpol banyak komen..
em...
tak kisah...ade orang bace blog ida or tak...
im juz hepy..wif wat im doing now.
member ade gak cakap...jangan tau nak blogging je...smpai semua terabai..
yes..memang ida ngaku..
separuh atau lebey dari setengah ari, ida abis kan dengan dunia blog.
mungkin belum busan.
belum puas.
atau hanye seronok membace kisah kawan2..
ida selalu lepak kt blog pempuan..bukan ape..terase lebih dekat dengan kaum sendiri.
tapi ade jugak blog lelaki..yang ida suke lepak.
(tak payah la nak sebut kat sini hehee)
sebab suke cara die sampai kan isi cerita.
kalau blog laki, diorang salu je kondem kaum hawa.
tapi tak kisah la...banyak je bende betol.
jangan cepat melatah kan..
besh kan dunia blog ni?
ade ramai orang....dengan pelbagai cerita...yang kadang2 unik...kadang2 ala2 copy paste gitu...
:)
tak kisah la..
jnji kite punye blog sendiri..
kite try jadi yang terbaik...kite belajar improve dri sndri..
ok la...
mau berenti kat sini dulu.
nanti smbung bebel lagi. :)
thanks pada yang singgah blog ida yang tak seberape ni.
yang tiap2 ari bukak...tak penah miss...yang bace dalam diam2 tu... :)
mekaseh.

p/s : tunggu kawan2 buat blog sendiri..teringin nak bace cerita korang. mungkin satu hari nanti ye?



11 KATA KAU:

~♥ cik intan® said... [Reply]

.yeah, i love dis song! ^^

~♥ cik intan® said... [Reply]

.alamak, salah comment
.hahahha

.err ida
.masing2 punye cara sndiri utk berblog
.u sgt baek
.budak baek *sbb tu ezad suke*
.kalau follower sket, mesti u follow
.i plak x rajin nk follow
.nti x larat nk bce semua blog
.btw, keep on blogging (:

LuVidA^^ said... [Reply]

-intan

lagu mne lak yg u suke tu? hehee...

i budak baek?lala..
ezad suke i..or i suke die? muahhaha!!~

i folow..sbb nk bg nmpk folower dorg byk..lol :D
bukan sume i bace..
mmg x larat gak...byk sgt...

Cutiesifa said... [Reply]

msg2 ada reason nape dorang stat wat blog..
cam i pun blog ni tuk cter2 hilang bosan gak..
n seronok tau bc kisah org ni..
i pun suka blog walking jugak..
kdg2 tnglkan kesan, kdg2 jadi silent reader je..

i sntiasa bc blog ida..
teruskan blogging k :)

~amy liana8886~ said... [Reply]

blog kadang2 hilangkan borink..dr duk layan menda xpekdah kat tenet tu baik main blog..leh kenal ramai kawan kan..

Naniey said... [Reply]

yup..kt berblog tuk suke2..bkn nak femes kan...sape ler yg ckp gitu mmg iri hati la gamaknyer

LuVidA^^ said... [Reply]

-cutiesifa

tu la...kite lebey kurg same..
:D
hehe..
ida tau cutiesifa salu bc blog ida..
ida pon bc blog kamu gak..
kalau yg ida reti komen..ida komen la..kalau yg korea2 tu...ida x knl sgt :D

LuVidA^^ said... [Reply]

-amy

betol3...
mcm kite kenal skrg ni kan?
hehe..org ganu kenal ngn org yg penah dok ganu 16 taun :P

LuVidA^^ said... [Reply]

-naniey

org tu....bg tips utk jadi blogger berjaye, terbilang dan gemilang..tips die mmg bergune...cume bukan untuk kite2 ni...
cm ase x setaraf gitu..
lol

Ezad said... [Reply]

Hm... kite bl0gging sbb kene suw0h ngan mak :p

dari men kat uar xtntu pasal...

haha...

*cik intan pe2 ezad2..

LuVidA^^ said... [Reply]

-ezad cyg

ooo...mak soh ek...huhu...
kalau x blogging..cyg hobi men ngan haiqal kn? :P

intan tu...gosip la tu.....lalalala~

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea