Saturday, September 26, 2009

bawak bersabar.....

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 7:42 PM
salam semua.
maaf la....macam da lame je tak update (sebenarnye baru 3 ari..lallala)
bukan tak de ape nak story....cume rase malas tu cm mule menebal je dalam diri....
adoi..

arini kan, ida tersedar satu bende.
ida baru percaye ayat2 ni :

* tak de masalah yang tak bole setel

* di mana ade kemahuan, di situ ade jalan

* jangan pikir tentang masalah tu, tapi pikir mcm mane nak setel masalah yang datang.
.
.
.
sebenarnye....tak sabar mau tunggu esok.
esok ari hepi?
esok ari nervous?
esok our big day?
wah.....can't wait!!~

esok ida akan tempuh perjalanan yang jauh....
ida akan pegi tempat yang tak penah ida pegi....
sorang2 lak tu...naik bus..
em...
doakan ida tau.... :)

baju mane nak pakai.
mekap ape nak sapu.
tudung mane?
bla bla bla...pewww~
rase macam blind date kali pertame.....zzzzzz

da la....tak mo merepek lagi....
nantikan entry lepas ni....
mungkin ida akan story ke mane ida pegi...sape ida jumpe...
ataupon korang akan bace kt blog insan2 lain =p
insyaAllah.
sampai ketemu lagi.

" selama aku....masih bisa bernafas....masih sanggup berjalan...
ku kan selalu memuja mu...
meski ku tak tau lagi...
engkau ada di mana....
dengarkan aku...
ku merindukan mu.... "


8 KATA KAU:

~♥ cik intan® said... [Reply]

.hahaha x sabar lah tu nk jumpe ehem2
.i pun same
.x sabar nk manje2 ;)

Cik Dila said... [Reply]

suspen..
menunggu entry berikutnya
hehe

~aien~ said... [Reply]

amboih..
siap ade lgu mrinduknmu lgk tu..
ngee3..

teruje nk bce nex entri..
huhu..

miss izan said... [Reply]

kak ida nak g mane??
ngedate eh???
hehehehe

LuVidA^^ said... [Reply]

intan,

u x saba laen...
i ni cmpur takot...
huhuuuu
fes time tu...adehhh

LuVidA^^ said... [Reply]

cikDila,

sile saspen ek....
:D
ida pon xtau ape jd esok :)

LuVidA^^ said... [Reply]

aien,

tu la...teruja kn?
huhu...
lagu tu...xde kne ngene sbnr nye =p

LuVidA^^ said... [Reply]

izan,

jummmm teman kak ida....
uwaaaa serammmmm
da lme x date =p

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea