Thursday, September 17, 2009

Contest Riang Ria Raya

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:56 AM
ida join kontes lagi?
hehee...
kali ni kontes yang dianjur oleh blog teratak indah.
:)
ida rase ni baru kali pertama ida singgah kat blog tu.
da setahun rupenye...tahniah... :)
semoga terus berblogging ye...

eh, kembali kepada kontes td, kalau nak join...sile pergi ke blog tersebut.
klik je banner ni k?


peraturannya...
simple je...just tunjuk pix raye korang...janji ceria gitu.
oh ya..tarikh tutop : jumaat....18 sept 09...
cepat2...

tadaaa....
ni la pix ida.


ceria tak?
siap dengan gitar lagi....
ni kat uma tok sedare...
da penat makan kueh, so..posing lak ngan gitar..(bukan tau petik pon..heee)

hope pix ni bawak tuah lagi la ye?
:)


6 KATA KAU:

SEN said... [Reply]

mst main ketok2 je gitar tu kan..?x tau nak petik..eheh//

LuVidA^^ said... [Reply]

sen

heee....ketok pon xtau ni..
bute seni ;p

Cutiesifa said... [Reply]

i x join pun contest tu..
xdelah gmbr raya hepi2..
hope teratakterindah buat contest lagi tahun dpn..
boleh join :)

LuVidA^^ said... [Reply]

-cutiesifa

ida pon sj je join tu...
:D

so...taun ni kene la amik pix hepi2 kn :P

nur_syahida said... [Reply]

cambest jer. heee~
cube kak ida men lagu raye. =D

LuVidA^^ said... [Reply]

sya

adeh....lagu raye?
huhu...sgt la x reti ok.. peww~

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea