Saturday, April 11, 2009

komen anda aku perlukan!

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 1:43 PM
hi...
aku nk kua g leting da ni.
sempat lagi nk post 1 entry.
ok..too all pengkritik2 (asrul ko wajib tau)
aku minat nk pkai tudung ni..
tp x de kaler baju yg sesuai.
so aku men tibai je la..
ok ke atau nmpk sengal sgt?
komen k.
tq

aku tgh pkai mase post entry ni.....nk kua date da ni.huhuu

pkai ngn baju kurung mase clas aritu...

p/s: komen betol2 tau....hahahhahha! jgn ngutok muke aku suda.ini pasal baju n tudung saje!~ :P
HEPI WEEKEND

4 KATA KAU:

♥ cik intanurulfateha ♥ said... [Reply]

.uiks
.da doblas lebey neh
.x balik datink agi ke?
.deng~

.err btw tudung tu comel
.mcm org nye
.lalalalala :-"
.cumel je
.klu ade bju light green pown cumel
.tp pkai ngan bju kurung tu pun nice gak~

.i ade tudung cmtu
.tp kaler itam :D
.klik url bwh neh
.same x ek?
.agagagaga :D

http://1.bp.blogspot.com/_M0JVIpt_xtc/Sd8jVumdAOI/AAAAAAAABak/zsmPyw0inyY/s1600-h/03-10-07_1515.jpg

luvida said... [Reply]

hehehe...shhhh..jgn bising2 bab leting tu.
:P
tu la tade baju kale (light gren) tu laa...
emm..
i ade kale itam, putih, N lagi 1 kale yg pegi MPG tu
:D

tudung u tu agak same la spesis nye, tapi u punye lagi byk kerawang..
amboi pix tu nk bg kt bkal mak metua kn?
ngeeee :D

♥ cik intanurulfateha ♥ said... [Reply]

.hikhik
.bru balik ker cik puan
.haa kamu letink di mane??
.lalalalala :-"

luvida said... [Reply]

:D
hehehe...
letink di situ...

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea