Friday, January 22, 2010

menarik minat

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:45 PM
salam ceria...
nk update sket je....tadi ida lepak bilik tv jup......ingat nak layan tv tapi cite lak tak menarek...then ida selak-selak la...paper yang ade lam bilek tv tu....paper arini or semalam kot...lupe lak nak tengok tarikh die...huu....
ade 2 cite yang menarek minat ida nak share kat sini...

cite 1 : kempen berhenti merokok gagal.

siap ade pengakuan pelakun shila mambo....die cakap da dekat 10 tahun die merokok...stop kejup aritu sebab die keguguran...then sambung balik isap....
yang si pengacara ac mizal lak.....tak jadi berenti sebab berat naik....5kg kot kalau tak silap...
alahai....memang bukan senang nak benti merokok ni....lagi-lagi kalau da lame bergelumang dengan dunia smoking.....macam abah ida, dulu da stop kejup.....bape bulan lepas tu, isap balik...walaupon tiap2 ari telan ubat....ade kawan ida tu plak, die saket2 lepas try benti smoke secare mendadak.....pegi jumpe doc...last2 doc yang sarankan soh die smoke balik....dengan alasan bahaya kalau benti mendadak...hurmmm lu pikir la sendiri...


cite 2 : kena bedah angkara cincin



nak cakap lucu pon bole...pelik pon bole...kesian pon bole...mamat ni budak poli kota bharu klate....die pakai cincin yang kawan die bagi...masuk ari ke 3, jari kelingking die rase saket...dan membengkak...nak cabut tak bole plak....panggil bomba nak cabut ngan macam2 alat still tak boleh cabut....lastly, terpakse dibedah..isk3.....bahaya woo....jangan main pakai je cincin lepas ni...kene selidik dulu...

12 KATA KAU:

Frodo Baggins said... [Reply]

wa mmg gelak baca yg kedua tuh.
cam x logik pown ader ...


>>___<<

M O N I C A said... [Reply]

hahahaha..lawakla psl cincin tu..tapii bahaya jgk oo klu pakai cincin..:)

NahDaTuLIzaH said... [Reply]

orang yang banyak alasan adalah orang yang tak mahu mencuba... <--statement untuk kes 'kempen berhenti merokok gagal'.

Syarifah Nadiah said... [Reply]

haish mcm2 jadik kn nowadays,
anyway, blog akak makin cunnn yeaa :)

LuVidA^^ said... [Reply]

frodo,

anda memang x baek tau...itu cite sedey...heee :D

LuVidA^^ said... [Reply]

monica,

huhuu....lawak ek...
ida mcm x pcye je mule2...

LuVidA^^ said... [Reply]

kak izah,

dorang da cube katenye, tp x berhasil..huuu....cne tu?

LuVidA^^ said... [Reply]

sya,

tu la....mcm2 bnde ley jd skrg ni..hukk..uikkss blog akk same je mcm dlu dik oi.. thx =D

Anak Gemilang said... [Reply]

jrg ada laki x merokok.. :)
pakwe kak ida. .merokok x?? haha..

LuVidA^^ said... [Reply]

ora,

merokok je syg..huhukk...x dapat dibendung lg

Mawar_berduri said... [Reply]

Cincin batu apa la yang di pakainya sampai tak leh nak bukak ...huhu

LuVidA^^ said... [Reply]

mawar berduri,

katenye bahan buatan cincin tu yg bhaye...ade chemical kot..huu

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea