Wednesday, January 20, 2010

come back?

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 10:47 AM
salam semua.
ida pon tak tau cmner nak expess my feeling right now. huhu~blog kesayangan ni pon da berhabuk..bersawang berkulat da pon =p~
aritu lappy ida anta repair...sebulan jugak la bosan hidup tanpa lappy....macam2 prob kene hadapi...petang semalam baru lappy selamat sampai ke tangan ida...syukur sangat2....hope lepas ni tak rosak lagi la....tak larat nak handle lagi da.....hurrmmm~ banyak bende yang jadi mase cuti sem aritu....kalau ida nak share, later la ida update k?.....thanks sangat pade sape2 yang view my blog even ida tak online... =D ade mase ida visit blog korang balik k? broadband celcom kat dalam uitm s/alam ni dah slow ouh.....3G langsung tak dapat connect....GPRS bole la...tu pon ala kadar je.cmner ida nak berblogging?? adeh2....sabar je la....bayar bulan2 rm71...suppose rm68 je...ade lak charge tambahan *ida pon tak paham cas ape* skrang ni tengah nak tukar ke plan rm50....untuk student package...tengok la cmner nanti...ok la...nanti ida update lagi untuk story2 yang lain =D
see u all.....

0 KATA KAU:

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea