Tuesday, August 18, 2009

tak nak balik s/alam.......tidakkkk~

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 9:32 PM
ni baru lepas ym ngan adik2...
angah..
ngan padil..
angah demam lak..adoii...
dapat MC smpai jumaat ni...
sonok la ko tak gi clas ek..huhukk...
die cakap 3 orang mati kt s/alam h1n1..tak sure s/alam ke uitm..??
emm..sangat takot.
ni buat saye rase tak nak balik sane ni.huhu..
nak terus idup di kampung :P
angah dapat topeng...die cakap die pakai..tak tau die kelentong ke tak.
:D
get well soon weii...bagus gak idea ko tak nak bawak balik kuman ke umah hehhee..


sabtu ni da stat puase.
padil balik.
pae, adik yang gal pon balik.
angah je tak balik..so tak cukup la korum nak sahur ngan buke 1 family.
emm...
yela..saye paham..sume makin besar..
lepas sorang2..tinggal kan uma..sambung study..
lame2..mak ngan abah bole hanimun smule.
hahaha!~

p/s : selamat berpuase ye kawan2 semua...
agak2 taun ni ade kad raye tak? em...

p/s 2 : ade yg nk jadi bakal adik ipar i tak? huahua..

8 KATA KAU:

noor afzan said... [Reply]

ahaha~
dalam pada risau2 tu sempat lagi promote adik yer..
ahahah~
bagus la kakak die nih..

LuVidA^^ said... [Reply]

-noor afzan

hahakk...
x la pomot pon..sj je...
xde idea nk update ape..
:D

cik intanurulfateha said... [Reply]

.hye kakak ipar! ;p

LuVidA^^ said... [Reply]

-intan

errr....
hai...
namo la adik ipa sebaye i..
:P

Che Adlia said... [Reply]

adik ipar??
ehem2..
hehe..

LuVidA^^ said... [Reply]

-che adlia

hee....nape berminat ke?
ala gurau2 je ni...
ntah2 adik kite da ade gf
:P

fndrocka said... [Reply]

carefull H1N1..selamatkan Uitm..

LuVidA^^ said... [Reply]

-fndrocka

hehe...
yup2....
slmatkan diri masing2 :P

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea