Tuesday, August 11, 2009

info untuk si jejaka

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 1:56 PM

Tips Khas Untuk Kaum Adam sahaja.
Ladies...Sile Jangan Baca!~ :P


Nak kuar date? Boleh...
Tapi elakkan keluar dating dengan mereka2 yang tersebut :

1) Kawan Baik Kakak Kamu.

* mule2 memang nampak sume OK..tapi...sekali korang dah gado dengan die, abes sume rahsia korang mesti die heboh kat akak korang..hahaha.. sanggup ke? silap2..mak bapak korang pon tau sume rahsie..jeng jeng jeng~

2) Setiausaha Peribadi Kamu.

* orang slalu pandang serong pada setiausaha ni.. kunun2 golongan ni suke kipas bos la...goda bos la...then dapat kawen ngan bos..
kalau tanggapan ni masih berterusan, korang plak masih suke kua ngan setiausaha (ape lagi kalau korang da ade bini)....ha....sendiri mau pikir la kalau jadi ape2 nanti. baik elakkan fitnah gitu...

3) Bekas Teman Wanita.

* orang cakap kalau da tak bole bersame...baik tak payah couple..jadi kawan lagi bagus kan?
tak payah nak harapkan sesuatu yang manis lagi...dari hubungan yang da lepas..so kalau da tak sefahaman..wat pe nak jumpe lagi kan? baik date ngan orang baru...freshh lagi..x payah kitar semule :D

4) Teman Wanita Kawan Kamu.

* dah kenape nk kuar ngan awex kawan? carik gaduh ke? huhu...ni serupe kawan makan kawan..isk2 x bagus...walaupun niat nak kuar saje2...tapi baik elakkan...untuk mengelak perkare yang tak baik..apetah lagi kalau kawan korang tu jenis kuat jeles! mau berterabor gigi korang...heee

5) Wanita Demand.

* huhu...wanita yang kuat demand ni..wat sakit kepala je nak layan..banyak ragam..banyak mintak..adoiii...cari je la yang simple...tak payah nak high2 class...kang korang gak yang pening.

sumber : majalah remaja 1 ogos '09

20 KATA KAU:

cik intanurulfateha said... [Reply]

.x yah bce mjlh remaja la cmni
.eh ruangan laen x de ke?
.soal jwp kesihatan ke
.ruangan gosip ke?
.x nk tulis? ;p

n0n0n said... [Reply]

abes tu ida tergolong dalam golongan mana?wakakakakaka...adakah demand?yg pasti tersangat la bosan dan sunyi idup aku ni...aduyaiiiii....cepatla dapat claim bos oi...aku dah sengkek ni...

neoxaznee said... [Reply]

hehe.. pndainyer....

LuVidA^^ said... [Reply]

-intan

hehekkk...
ruangan gosip..kite kn da salu wat sndri? hoho..
nnti la..kalau i jupe, i share kt cni ek :D

LuVidA^^ said... [Reply]

-nonon

mne de..ida x demand r..
hahaha!~
ida golongan yg bekas teman wanita kot..muahahha...

uikss..sengkek nk g berdate ke? :P~

LuVidA^^ said... [Reply]

- en. neox

a'ah pandai copy paste and edit ayat sendri :P~

khaLifah feDi said... [Reply]

owh fhm sudaa..

NahDaTuLIzaH said... [Reply]

erk?
rase ade tergolong dalam golongan 3.
Patut le takde sape nak ajak akak kuar...

isk...isk...sik...sadis nyeee...

dotblogspotdotkom said... [Reply]

tu utk remaja je... pakcik nih dah ketegori remaja TUA BANGKA... huhuhuhu

Ezad said... [Reply]

ezad.. setuju sangt2... yang n0 5, tue..

.mmg laki prefer dat kind of gal.. n0t demanding...

.hope.. my gal, n0t demanding...

.luv u much, m0re then chipsm0re.. huhu..

Precious said... [Reply]

Nak baca gak! Hu huuu ... dah baca dahhh!!

LuVidA^^ said... [Reply]

-en. KF

huhukk....nasib paham...
:P

LuVidA^^ said... [Reply]

-kak izah

haha..same la kite..sedih kn kak?
:P
xpe..cari je yg baru..akak kn cumel =D

LuVidA^^ said... [Reply]

-pakcik dot dot

yeke..bangka ni? huhuu...
layannn je la...
sumber je majalah remaje..yg tua pon bole apply :P

LuVidA^^ said... [Reply]

-ezad

hahaa..sape ek ur gal tu? hee....asenye die jns x demand kot :P

LuVidA^^ said... [Reply]

-precious

huhuu...bace jugak ek!
degil ni :P

Anak Gemilang said... [Reply]

hehe. tips yang bguna ni kak.. hehe..
hurm2..
btul2..
tp..
ish2. yang demand tu.
haa..
nng bf jer demanD..
besa la tuh.. haha

Natsu said... [Reply]

uit. pegi dating dgn ko je la cam ni. DUSH!

LuVidA^^ said... [Reply]

-natsu

heee....
ngn saye?
jum2... :P

LuVidA^^ said... [Reply]

-ora

lor..kn da ckp ladies jgn bace...degil tau..haha..

bf demand?
sekeh je pale die.. :P

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea