Wednesday, July 29, 2009

surat dari kawan baik.....

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 10:45 AM
ni ada satu cerita :

Pada suatu hari isnin (hari pertame masuk form 5) Cikgu Rosmawati memberitahu pada kami sekelas esok (hari selase) ade 2 orang budak baru nak msuk sekolah. Aku ngn E-dah keesokan harinya dengan pantas balik ke kelas untuk jadi orang pertama & kedua berkenalan dengan budak baru itu. TAPI...alangkah terkejutnya aku ngn E-dah apabila melihat seorang kanak-kanak perempuan berbeg merah yang matenye suke menjeling.

Dalam kelas die dok depan aku ngn E-dah, sebelah Yo. Mase Math blaja asas nombor. Aku ngn E-dah salah buat. Die bisik kat Yo dengan angkuhnye die cakap " Eh! Diorang tu salah buat la..Kite punye betol! " Aku agak terase hati. Tapi tak sangke plak lepas tu aku close ngan die dan Niza. Sampai hari ni. (sorry)

yang comel,
tammy, cancer gurlz

------------------------------------------------

p/s : surat yang ditulis dan dipos oleh kwn baek saye mase kat skula...hekhek...
die yang disebutkan tu ialah saye... :p

10 KATA KAU:

cik intanurulfateha said... [Reply]

.alamak x paham
.xplain pls!
.pending plak tibe2 :P

LuVidA^^ said... [Reply]

haha..agak da x phm..
surat ni kwn i cte, cmne ari 1st die knl i..
hoho..die ckp mate i kuat jeling..
die ckp i kanak2 pmpuan bwk beg merah.

::AnEp:: said... [Reply]

oh..kamooo..yg suke jeling2 tue..huhu..tp x sangka lak leh close walaupon mule2 x suker..

Anak Gemilang said... [Reply]

kak ida syg. ..hehe.
msih cntct2 ngn kwn sek dlu ek. haha.
yer la. mesti jd kngn trndh tuh.. haha.
klu xda yang pelik2 cmni..
kte x kn ingt. hehe.
kak ida suka jling org yer.hehe

LuVidA^^ said... [Reply]

-anep

hehekk..tu la..sgt close.
:)
surat ni sj je die tulis..sbb die mmg xley lupe sejarah perkenalan kami :P

LuVidA^^ said... [Reply]

-ora

x kontek sgt la yunk..
ade gak men msg, tgk kt fenster ke..
em..a'ah...kak ida suke jeling. takot tak??hohoo~~

RobinHood said... [Reply]

huhuhuhuhu napew kanak2 pompuan??
sebab luvida kechik sgt kew?
;p
huhuhuhuhuh

LuVidA^^ said... [Reply]

-robinhood

ntah la..ida salin sebijik cm ayat kwn tu..x ubah ape pon..hehehe...
sbb beg yg ida pkai tu cm budak2 kot..:P

n0n0n said... [Reply]

Jangan nk mengutok saye~~
HUHU.....
(sile tinggal jejak yg berbau harum saje paham???)
=D

berbau harum je?nk kne beli perfume la mcm ni...myk atar leh x?

LuVidA^^ said... [Reply]

-nonon

minyak atar bucuk r....beli la pefium..ida punye pon da nak abes hekhek :P

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea