Thursday, July 30, 2009

msg....ape la ni...emhhhh!!~~

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 4:11 PM

Tadi saye dapat 1 SMS dari no 63660, berbunyi :

" Jikalau Anda Boleh Tahan Nikmat Koleksi Video Peribadi Hebatku,
Sila Tulis On ZUR Dan Htr ke 37800.

Jgn Biar Saya Menunggu Yang.

Pdftrn FREE "

Saye tak berape faham sangat maksud msg tu,
tapi saye rase ni mesti benda2 yang tak senunuh ni kan??
Ntah2 video l*cah gitu....

Eee...die ingat no saye ni no fon guy ke? Nak bagi iklan2 cmni..
(ape kene ngene guys?)
Yela...bukan guys ke yg suke simpan video2....cmtu...lalalalla~

Jangan marah ek..kaum adam sekalian..
Saye ade gak kenal kawan2 laki, diorang ni nak pegang fon pn tak kasi.
alasan : " uikkss...mane bole...banyak video sulit dalam tu "
ha...see...? Tak tahu dorang tu gurau atau betol2..
(betol ek..hp guys ade bnde yang bukan2..ayookk..)

p/s : neway, sape yang nak, ley try msg no kat atas tu ek...
huahuahua~!!

8 KATA KAU:

::AnEp:: said... [Reply]

bkn sume llki..aku x penah pon ade atau smpn cter cmnie..buat rosak minda jer..lgpon bkn de pekdah nyer..

*Miss Geli^ said... [Reply]

takde plak akak dapat..kalu akak dapat, sah sah abis kedit akak gituuu

LuVidA^^ said... [Reply]

-anep

alalalal...kalau de x kn nk ngaku ek?
hehehe..ye la..bukan sume..tapi kalau yg tgk tu, kire normal la..kn kn?
:P

LuVidA^^ said... [Reply]

-akak geli2

haha..tu la..kat akak die x nk anta lak msg ni...isk2...

intel_Inside said... [Reply]

err.. thnx 4 d info.(taip sms) DUSH!

LuVidA^^ said... [Reply]

-intel_inside

huhuu...sile2 taip sms..lalala..

n0n0n said... [Reply]

wakakakakaka....banyak kali dah dapat msg mcm ni...just ignore je la...kalo layan mmg kompom kne tolak kredit punya...membazir tahap cipan je utk benda tak berfaedah ni....

LuVidA^^ said... [Reply]

-nonon

ye ke x berfaedah ni? huhuhu..
aloh..kalau nk yg x gune kredit, u-tube sudehhh kn?
:P

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea