Monday, August 30, 2010

Shopping Raya @Jalan TAR.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 1:34 AM



salam.

Lame nye tak update blog ni. Hari tu lappy ade pade adik, so dalam 2 minggu gak tak online. Sekarang bile dah dapat balik lappy, jadi malas lak nak mula menaip lagi =p Apa kene ngena ngan gambar kat atas tu plak? Korang sume dah shopping raya ke???


Hari sabtu yang lepas (28 ogos), ida turun KL. Nak buat ape? Dating la ape lagi. Huhu. Sejak balik dari redang hari tu, dah sebulan lebih tak jumpe mr.MJ. Rindu sangat tau. sobss~~ So, hari sabtu hari tu turun KL sebab memang dah plan nak cari baju raya kat jalan TAR. Kalau sebut baju raya, memang sinonim la dengan jalan TAR. Ida tengok berita aritu, orang dari Sabah pon datang cari baju kat jalan TAR. uhuhuu... suasana kat situ, tak payah nak gambar la.

Korang pon reti gambar sendiri kan? memang padat betol. Hehe. Cian mr.MJ kaki die sampai kene pijak ngan heel. Gilo Betol. Ade orang pegi shoping kat jalan TAR pakai heel??? Memang tahap-tahap model la itu akak. Larat die berjalan lame2 pakai heel ek. Elok gi shopping pakai seliper jepun je. Baru senang nak jalan. Tak gitu? :) Dalam 4 jam jugak la abis masa kat jalan TAR tu. Dapat la rembat 2 pasang baju, tapi baju kurung murah je. Tak mampu nak beli yang mahal. Duit pon abah yang baik hati sebab sponsor. Thx En. Abdul Kamal ye. Tahun depan insyaAllah anak mu ini akan guna duit gaji sendiri. Amin :)


Baju-baju 2 pasang yang ida beli tu nanti, time raye baru boleh tunjuk ek.. kene bagi surprise dulu. Muahahhaa~ Bus balik ke pahang paling last pukul 8. So suntuk mase nak berbuka lagi. Ida just tapau Quarter Pounder McD je buat makan dalam bus. :) Ok la, lain kali story lagi. Thx buat mr.MJ tersayang sebab sudi teman shopping. Tahun depan ida tak nak bawak die lagi. Sian sangat tengok die, macam bosan + penat je sebab jadi tukang teman. Nak suruh die tolong pilih, die punye taste tak masuk ngan taste ida. Haha. Nak gi shopping ni best pegi ngan gurlssss.... tak mungkin balik seawal pukul 4 punye.. mesti balik sampai sume kedai agak-agak nak tutop? kan kan? ehhee.. Selamat menjalani Ibadah Puase. Wassalam. :)

p/s : pix credit google.com



4 KATA KAU:

IxoR@ said... [Reply]

tingin nak beli lagi sepasang baju kurung....

last minutes je nti....

FuzzyWuzzy said... [Reply]

best nya shopping...dh makin dekat nk raya nie..mesti ramai giler org kuar shopping kan...huuhu

LuVidA^^ said... [Reply]

@IxoR@, beli la sis.. tapi las minit takot xde size hehee

LuVidA^^ said... [Reply]

@FuzzyWuzzy, a'ah ramai sangat2. ehehhe.. tapi best.. join skali rase meriah time shopping

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea