Thursday, February 11, 2010

siapa di sebalik nama mr. MJ

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 2:38 PM
salam.

ida bgtau awal-awal, entry ni telah di request oleh mr. MJ ok..dengan niat untuk menambah fofuleriti die kat blog ida...hakhak~ takdela....actually, blog ni akan dikongsi bersame oleh
luvida + mr. MJ.
so, meh kite mulakan dengan sesi pengenalan watak...
mr. MJ tu name samaran je....name betol die mohd Ha****...hehehee :D
entry panggilan kasih sayang yang lepas, ida ade sebut " i luv my gapil " kan? nak tau tak dari mane datang gapil tu? gapil = garfield. katun yang kiut tu...tembam kat pp die....ha, same la ngan mr. MJ...pp die same ngan gapil tapi bile die buat muke la....tak caye tengok pix ni....




ehehh~ so kalau ida tengah date ngan die, agak-agak ida majuk ke, ida bosan ke, die msti buat muke gapil die tu...chumel!!

2-3-4 hari ni die bz ngan keje die....maklum la....CNY da dekat...die cuti panjang seminggu, so keje berlambak-lambak la sebelum cuti ni...sangat kecian...kadang tu die makan pon lewat petang...tak sempat nak makan sebab tengah keje...sobs..yang ida lak, dok umah makan memang tak de hal la...sebab mak memang masak....takpela, nnti da cuti seminggu, abg ley rehat puas2 kt umah ok :) namo stress buat keje tau....

die ni memang minat gile3 ngan futsal....tak abes ngan futsal die tu...siang da penat keje, bukan reti nak rehat kat uma....malam sambung futsal lak....nasib la die terer main....ida penah ikot tengok die maen...ok la...not bad..mase ida tengok tu, kebetulan 5-6 gol la die score...huhu... :) bukan ida tak suke die nak bersukan, tapi ida risau....risau die penat pastu takot sangat die injured hukk~ men futsal ni ganas ok....x shuke2!!~ tapi sebab die cakap nk bersukan, untuk die punye own healthy wat ever tu, so ida sokong je la....majulah sukan untuk negara huuu~~



ok la....cukup la tu....next time story agi ek....
love u much!



6 KATA KAU:

Dee said... [Reply]

ida..kalolah eh..ni saja tya..kalolah satu hari nti hubungan tu x menjadi..blog ni tukar ke? kan kongsi blog..hahaha...

LuVidA^^ said... [Reply]

kak dee...tu mmg soalan yg bgus...keh3....
blog ni xde ape yg tuka pon kak, juz share sket je kisah cnte..andai kate hubgan x mnjadi, blog ni stil on je.. :)
doakn yg terbaik tau kak..

Anonymous said... [Reply]

hehe.. Smoga kekal smpai ble2.. Hepi je sokmo..

LuVidA^^ said... [Reply]

cik anonymous..thx :)

NahDaTuLIzaH said... [Reply]

I luv garfield too!!...

Tapi bukan gapil ida ye...hehehehe

LuVidA^^ said... [Reply]

kak izah

hahahha....jgn gapil ida suda la...mne nk letak 'b' akak tu =p

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea